Nyt dansk taskebrand kombinerer det fine og det rå

Det nye danske brand WiOGA har netop lanceret sin første kollektion, som er fyldt med udfordrende kontraster: Rå læder og ruskind blandet med de stærke farver og fine mønstre, som giver dem et helt særligt udtryk.

Ideen til kollektionen blev til under en rejse til østen, hvor designeren Marlene Westergaard blev inspireret af især de etniske stoffer.

”Jeg er oprindelig smykkedesigner og var egentlig ude for at finde inspiration til en række nye smykkker, men på et af markederne faldt jeg over nogle farverige etniske stoffer. Da jeg tidligere har arbejdet med vintagelæder, kunne jeg straks se disse materialer i en skøn forening i form af dekorative tasker”, siger Marlene Westergaard.

Håndplukkede materialer 
Alle materialerne i WiOGAS tasker er nøje håndplukket på markeder i Indien og Kina, de er lavet i 100% læder og stoffer i uld, bomuld samt polyester. Taskerne er håndsyet i Indien af dygtige skræddere.

"Jeg har nøje udvalgt alle de stoffer og materialer, som indgår i taskerne," siger Marlene Westergaard.

Kombinerer det fine og det rå
WiOGA repræsenterer enkelhed, blød romantik og vild ekstravagance, som tilsammen giver en fin balance mellem klassisk, rå og casual stil og skaber et signaturisk udtryk.

 

 

 

 

 


nyere indlæg


Efterlad en kommentar