Persondata og sikkerhed – Wioga

Persondata og sikkerhed

Hos WiOGA (herefter ”vi” eller ”os”) er dine personoplysninger vigtige, og vi behandler dem til enhver tid med respekt og beskytter dem i overensstemmelse med gældende ret. Vores privatlivspolitik beskriver hvordan:

  1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

WiOGA W&A
Hovedgaden 37 B ST 3
2970 Hørsholm
CVR: 36025131

 

  1. Hvilke personoplysninger behandler vi og hvorfor

Når du besøger wioga.dk, indsamler vi oplysninger om din IP-adresse, browsertype, styresystem og information om hvilke enheder du benytter. 

Dette er til formål at optimere design og oplevelsen når du besøger wioga.dk. Vi bruger også disse oplysninger til at målrette relevant markedsføring til dig på Google, Facebook og Instagram.

Når du bestiller varer hos os, indsamler vi følgende oplysninger om dig: navn, adresse (fakturerings-og betalingsadresse, hvis denne ikke er den samme), e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, købsoversigt og leveringsoplysninger. 

Disse personoplysninger indsamler vi til brug af ordrebehandling, for at kunne levere varen til dig og de behandles fortrolig i overensstemmelse med persondatalovgivningen. 

Tilmelder du dig vores nyhedsmail, indsamler vi din e-mailadresse, så vi kan sende dig nyheder og tilbud. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet, i linket nederst i mailen. Du kan forvente at modtage vores nyhedsbrev 2 gange om måneden. I perioder med tilbud, udsalg samt lignende kan der udsendes mere end 2. Vi tilstræber at begrænse vores e-mails, så du ikke vil modtage for mange.

  1. Opbevaring af personoplysninger

Oplysninger om dig som kunde opbevares som udgangspunkt så længe, du er kunde hos os og maksimalt fem år efter, at kundeforholdet er ophørt.

Oplysninger om dine betalingstransaktioner hos os opbevares i fem år plus indeværende år i overensstemmelse med bogføringslovens krav.

Oplysninger om dig som modtager af vores nyhedsbrev opbevares så længe, du ønsker at modtage materiale fra os og i op til seks måneder efter, at vi ikke har udsendt nyhedsbreve, eller at du har tilbagekaldt dit samtykke.

  1. Videregivelse af dine personoplysninger

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine personoplysninger, med mindre vi bliver pålagt det som følge af gældende, præceptive retsregler. Dine betalingsoplysninger, som du oplyser for at kunne betale for din ordre, er dog også tilgængelige for Nets. Dette er nødvendigt for, at din betaling kan gennemføres. Dine betalingsoplysninger vil til enhver tid blive håndteret sikkert og fortroligt via SSL-teknologi (Secure Socket Layer-teknologi). Vi sælger ikke persondata til tredjepart.

Når du indgår en aftale med os om køb af varer og derfor oplyser dine betalingsoplysninger, accepterer du samtidig, at dine betalingsoplysninger videregives til Nets for, at din betaling kan gennemføres. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

  1. Databehandlere

For at kunne levere vores ydelser til dig bedst muligt, benytter vi os af eksterne leverandører som er databehandlere og alle GDPR compliant. Disse eksterne leverandører behandler i visse tilfælde og efter vores instruks personoplysninger, i overensstemmelse lovgivningens krav til databehandlere. Vi videregiver kun oplysninger med henblik på at optimere og målrette brugeroplevelsen. 

Vi videregiver og overlader dine personoplysninger til følgende databehandlere indenfor EU: GLS, mobilepay bambora og epay . 

Vi videregiver og overlader dine personoplysninger til følgende databehandlere udenfor EU. Det drejer sig om Shopify, Google, Facebook og omnisend som er beliggende i USA og Canada. Der er sikret overførsel af oplysninger i mellem disse lande, igennem nødvendige databehandler certificeringer under EU-U.S.

Beskrivelse af databehandlernes rolle

Når du ligger en ordre på wioga.dk, videregiver vi dine oplysninger til GLS, med henblik på at levere varen til dig.

Vi samarbejder med bambora / epay og mobilepay  som er vores betalingsudbyder, og videregiver derfor dine oplysninger til dem, med henblik på at de kan betale varen. I den forbindelse videregiver vi oplysninger som ordrenummer, navn, adresse og betalingsoplysninger. 

Vi benytter omnisend, til at administrere og sende nyhedsbreve til dig. Denne service er frivillig, og kan til en hver tid afmeldes.

  1. Cookies


Ved at benytte wioga.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil, som er med til at sikre, at hjemmesidens funktioner virker, og hjælper til at optimere design og kvalitet af hjemmesiden. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Du kan selv administrere dine cookie-indstillinger i din internetbrowser. 

wioga.dk indeholder cookies fra enkelte tredjeparter, som følgende:

Facebook Pixel og Analytics
Google Analytics
Google Tag Manager
Google Ads
Cookieinformation
HelloRetail
omnisend


Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra wioga.dk.

  1. Rettigheder


Du har altid disse rettigheder i forhold til dine personoplysninger:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@wioga.dk

  1. Tvist og klage

 

Køb af varer på wioga.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole. Har du en klage over en vare, kan den indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Ved tvister mellem wioga og dig som kunde har du mulighed for at benytte den online klageportal for nævnenes hus. Du finder portalen ved at klikker her.  Ved indgivelse af en klage, er det vigtigt, at du angiver vores e-mailadresse.

Opdateret: 5 maj 2021