WiOGA tilbyder 14 dages returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

Vi bytter julegaver til og med 31. januar 2024 som er købt fra d. 1 november. 

Vi bytter alle konfirmationsgaver 14 dage efter gaven er givet. 

Varen byttes kun hvis varen er ubrugt. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Vedlæg venligst ordrebekræftelsen, som du har fået sendt på mail. eller en seddel med ordrenummer. 

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til WiOGA skal være forsvarligt indpakket.

WiOGA anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til WiOGA. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

OBS: vi tager ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Der vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris. 

Ønsker du at bytte en vare til en anden, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede vare ikke i mellemtiden er udsolgt.

Vigtigt: Husk at vedlægge følgesedlen. 

Varen sendes til:
WIOGA 
Ørbækgårds alle 242
2970 Hørsholm