For 6 år siden startede jeg WiOGA, Jeg sad hjemme i stuen hyggede med musik og jeg lavede 4 perleøreringe, som jeg selv synes var blevet ret gode. Jeg lagde dem på instagram og derfra gik de viral, de blev taget så godt imod at jeg sad til kl 01.00 om natten og produceret smykker.

Jeg elsker fordybelsen og den  kreative proces, jeg leger med farverne og formene på smykkerne, som til sidt bliver til  sidst bliver det helt rigtige design og som jeg kan mærke er helt rigtig i maven.

Jeg bruger smykkerne som teapi, det hjalp  mig især efter min mand døde af kræft i 2014 og jeg blev alene med mine børn som dengang var 3 og 5 år. Jeg kommer ind i en verden hvor jeg føler mig rigtig i det jeg laver. 

Navnet kommer af mine børns navne Willads og Augusta

I dag lever jeg af det, jeg elsker allermest og det er jeg evig taknemmelig for, men der er meget andet end og designe smykker når man har en virksomhed,  så min drøm er at jeg kan ansætte flere som kan stå for det jeg ikke er så dygtig til og så fokusere 100% på mine design og så kunne det være dejligt hvis mine smykker kunne komme til udlandet.

Jeg ønsker mine smykker skal give glæde, lige fra købeoplevelsen og til de modtager den fine smykkeæske, åbner den og ser det nye smykke. Mine kunder skal føle de har noget helt specialt på og de skiller sig ud fra mængden, og de pifter deres out fit op med skønne farver.

Jeg vil gerne have at mine kunder føler de får kvalitet og de modtager en oplevelse når de modtager den fine æske.

Owner/Designer
Marlene Westergaard