BESTILLING
Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Rabatter og Gavekort 

Rabatter kan ikke kombineres og der kan kun bruges en kode. 

Det er ikke muligt at kombinere/benytte gavekort og rabatkoder på samme bestilling. 

Rabatkoder skal indtastes i rabatkodefeltet og aktiveres ved at klikke på "brug". Husk at tjekke, at rabatten fratrækkes i kurven, da den ikke kan tilføjes efterfølgende. 

Er koden ikke indtastet korrekt, eller ikke tilføjet ved bestilling, kan den ikke bruges med tilbagevirkende kraft, eller tilføjes en allerede eksisterende ordre.

Rabatkoden kan, så længe den er gældende, gemmes til brug på ny ordre. 


PRISER
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Hvis en vare er udsolgt, vil der i udsalgsperioder ikke blive taget kontakt til kunden og en delordre vil blive tilsendt.

BETALING
De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.
LEVERING.

Gratis fragt ved bestilling over 250,- gælder i Danmark.


WiOGA bestræber sig på at alle ordrer bestilt inden kl. 14.00 sendes samme dag.
Ordrer bestilt efter kl. 14.00 sendes den efterfølgende dag.
I forbindelse med udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid.

Private forsendelser sendes med GLS.
WiOGA kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

FORTRYDELSESRET / RETURNERING AF VARER
WiOGA tilbyder 14 dages returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

Vi bytter julegaver købt fra d. 14. oktober indtil den 31. januar 2023

Vi bytter alle konfirmationsgaver 14 dage efter gaven er givet. 

Varen byttes kun hvis varen er ubrugt. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Vedlæg venligst ordrebekræftelsen, som du har fået sendt på mail. eller en seddel med ordrenummer. 

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til WiOGA skal være forsvarligt indpakket.

WiOGA anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til WiOGA. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

OBS: vi tager ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Der vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris. 

Ønsker du at bytte en vare til en anden, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede vare ikke i mellemtiden er udsolgt.

Vigtigt: Husk at vedlægge følgesedlen. 

Varen sendes til:
TMC Lager & Logistik Att. WiOGA ApS
Vintapperbuen 29,
4070 Kirke Hyllinge

REKLAMATIONSRET
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos WiOGA.
Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af WiOGA, såfremt original kvittering vedlægges.
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug.

Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af WiOGA.


Varen sendes til:
TMC Lager & Logistik Att. WiOGA ApS
Vintapperbuen 29,
4070 Kirke Hyllinge


SIKKERHED
For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre .WiOGA behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.
Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser.